Ostin tänään Alamos Chardonay pullon ja vitsi kun se oli hyvää, Kuiva, keskihapokas, hedelmäinen, meloninen, kypsän sitruksinen, tamminen, kevyen voinen Alkon mukaan. Mun mielipide: Chardonay on liiankin hyvää ollakseen viiniä!. Chardonay on todella hyvää, mutta nyt voisi alkaa laajentamaan ja valita vaihteeksi jonkun muun rypäleen. Onko ehdotuksia? Punaviinikin voisi vaihteeksi olla hyvää ja nyt kun makuaisti on tottunut viineihin voisi olla mielenkiintoista kokeilla jotain ihan muuta. Miltä se nyt maistuisi ja onko makutottumuksessa tapahtunut jotain muutosta, voisiko punaviinikin olla hyvää?
Tänään sain postista uuden rukin ja voi olla, että olin aika koominen
näky kun kehräsin lankaa uudella rukilla, kuuntelin kuullokkeilla
Palavan - Sun silmiis jään kiinni, lauloin sanoja ja vielä välissä
siemailin tätä viiniä. Toisin sanoen siis täydellinen perjanati ilta!