perjantai 9. elokuuta 2013

Alamos Chardonay

Kesä meni viinejä maistellessa ja paluuta siidereihin ei enää oo, paitsi saunassa... Kumma kuinka muutaman viinilasin jälkeen saunassa juotu siideri nousee päähän! Toki juominen ei ole humalahakuista vaan puhtaasti nautiskelua, ainakin välillä...
Ostin tänään Alamos Chardonay pullon ja vitsi kun se oli hyvää, Kuiva, keskihapokas, hedelmäinen, meloninen, kypsän sitruksinen, tamminen, kevyen voinen Alkon mukaan. Mun mielipide: Chardonay on liiankin hyvää ollakseen viiniä!. Chardonay on todella hyvää, mutta nyt voisi alkaa laajentamaan ja valita vaihteeksi jonkun muun rypäleen. Onko ehdotuksia? Punaviinikin voisi vaihteeksi olla hyvää ja nyt kun makuaisti on tottunut viineihin voisi olla mielenkiintoista kokeilla jotain ihan muuta. Miltä se nyt maistuisi ja onko makutottumuksessa tapahtunut jotain muutosta, voisiko punaviinikin olla hyvää?


Tänään sain postista uuden rukin ja voi olla, että olin aika koominen näky kun kehräsin lankaa uudella rukilla, kuuntelin kuullokkeilla Palavan - Sun silmiis jään kiinni, lauloin sanoja ja vielä välissä siemailin tätä viiniä. Toisin sanoen siis täydellinen perjanati ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti