lauantai 11. toukokuuta 2013

Hob Nob Cabernet Sauvignon

Todella tärkeä ja erityinen ystävä toi tuliaisina tätä Hob Nob Cabernet Sauvignon punaviiniä kera punaviinilasien. Ikinä en tätä viiniä olisi itse ostanut ja nyt mulla on ne punaviinilasitkin, että voin kokeilla maistuuko se viini erilaiselta punaviinilasista juotuna. Kiitos vielä S!  Nyt kun mä tätä viiniä maistelen ihan oikeasta punaviinilasista on sellanen olo, että on tää vaan luksusta! Viini maistuu hyvältä ja mulle tulee siitä joka siemaisun jälkeen mieleen mustikkamehu! Se ehkä johtuu siitä, että jälkimaku on hapan ihan niinkuin mustikoissakin on. Eilen maistoin viiniä valkoviinilasista pitsan kanssa ja ei kyllä sopinu yhtään yhteen. Liekö vika sitten ollut lasissa vai pitsassa :D
Alkon määritelmä oli seuraava: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kypsän kirsikkainen, hennon mustikkainen, mausteinen, runsaan vaniljainen. Vaniljaa en kyllä erottanut, mutta muut kylläkin. Voisin kuvitella tämän maistuvan suklaakakun kanssa ja meillähän on ne kesäjuhlat tiedossa, että ehkäpä tässä olisi yksi tarjoiluehdotus..

Viirit sain viimeisteltyä tänään vaikka jossakin vaiheessa jo tuntui, että loppu ei näy! Ajattelin ensin, että laitan ne kiertämään koko huonetta, mutta nyt kun näen ne valmiina oon melko varma siitä, että koko huoneen kiertävä nauha saattais olla liikaa... Pitää hetken aikaa kattella niitä tuola seinällä, että voi varmasti sanoa,,,Ei kommentteja:

Lähetä kommentti