lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lindeman´s Bin 65 Chardonay, voi nam!

Tästä viinistä tämän blogin kirjoittaminen ja yleensäkkin viineistä kiinnostuminen lähti, tämä on niin hyvää! Ihan sattumalta valitsin hyllystä juuri tämän viinin ja taisi tuolla isolla loistavalla Chardonay nimellä olla myös osuutta asiaan. Jokatapauksessa kävi sitten niin, että päädyttiin työkaverin kanssa meille maistelemaan tätä viiniä "lenkin" jälkeen ja hyvin se meille maistui samalla kun parannettiin maailmaa korvia huumaavalla kikatuksella.
Nyt kun ostin toisen kerran viiniä tutustuin siihen vielä paremmin ja viinin tuoksusta tulee mieleen kesäinen aamuyö, kun ilma on raikkaimmillaan. Maku on keveä ja raikas, pullon kyljessä sanotaan : peach and melon flavours with a soft, smooth finish. Viininmaistelija ei olisi kyllä voinut paremmin kuvailla makua, osaa ihan selvästi hommansa!


Tuli ne viinilasitkin sitten hommattua. Päätin alkaa keräämään Iittalan Essence laseja, koska se muotokieli vain oli niin miellyttävä, niin kuin aika monen muunkin suomalaisen mielestä. Näin alkuun valkoviinilasit ja sitten punaviinilasit ja ehkä vielä ne muutkin jotka tuosta sarjasta on saatavilla. Enää on ongelmana, että montako.... ehkä se 12kpl on varmin, niin ainakin riittää kaikille jos vaikka joskus vähän isompiakin juhlia järjestäis.


Mitä tulee niihin viireihin joita aloin neuloa iltojen iloksi, kolme kerää lankaa kulunut ja aikamoinen läjä niitä jo on, mutta nehän ei  vielä riitä mihinkään! Hyvä jos muutaman metrin noista saa aikaseksi! Työ siis jatkuu ja ainakin samanlainen urakka on vielä edessä....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti